En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabilinden yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkırmızıışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya akıllıca açılmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı yangın kapısı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page